KAOSPILOTEN

Etter valget har politikerne vist sin sanne side 🤪. Hestehandling over en lav sko for å sikre seg makt og posisjoner.
 
Den som imidlertid tar kaken er Abid Raja som med sine kronikker om Frp terger på seg medlemmer i eget parti, flytter fokus bort fra at Venstre snart er utradert og skaper positive holdninger til partiet Frp.
 
Hvorfor klarer ikke norske politikere å snakke om eget parti og egen politikk.
 
Vi har i mange år sett at sverting av politiske motstandere er satt i system. Man kan mene hva man vil om Frp og partiets politikk, men partiet er et stuerent norsk politisk parti uansett hvor mye man er uenig med de og hva man måtte mene om retorikken og sakene de fronter.
 
Hadde Frp’s politiske motstandere sluttet å fokusere på hva Frp står for og mener i det politiske ordskiftet så hadde man vunnet mer enn hva man gjør med denne retorikken. Da hadde ikke Frp fått så mye oppmerksomhet og sympatisører.
 
Abid Raja og Venstre er på vei utenfor stupet og de ser det ikke selv. Om de ikke tar radikale grep og implementerer dette så vil de mest sannsynlig bli utradert ved Stortingsvalget i 2021 👏.