VALGDAG

Da er valgdagen her og partiene har gjort en siste krampeaktiv innspurt for å kapre stemmer.
 
FrP har trukket innvandringskortet, Høyre, Arbeiderpartiet og andre har sendt sine Stortingspolitikere på et siste rally for å lande etternølere og sofaslitere 🤢.
 
På Stortinget var det demonstrasjon mot Vindkraft på land i går og riksmedia var ikke tilstede. Istedenfor så fulgte de partilederne til stemmeurnene. Motstand mot vindkraft på land har vært en av de viktigste valgkampsakene og er totalt ignorert av riksmedia. Jeg tror at det neste store jordskjelvet kommer fra vindkraftmotstandere som nå organiserer seg i organisasjonen Motvind Norge over hele landet.
 
Årets valg var et lokalvalg og med unntak av bompenger så har lokale saker ikke blitt kommunisert i valgkampen.
 
Lokaldemokratiet skal stå sterkt i Norge, men man kan spørre seg selv hvilke prioriteringer partiene gjør når lokale politikere er fullstendig fraværende i valget og lokale saker settes ikke på agendaen.
 
La oss håpe at folk stemmer på politikere lokalt som vil noe med vervet og som tenker selv.
 
Godt valg 😀.