BRUK STEMMERETTEN

I år har jeg stemt på et parti jeg aldri har stemt på før.
 
Årsaken til dette er «Politikerforakt» 😜.
 
I mange år har vi sett politikere slenge dritt om hverandre fremfor å snakke om egen politikk. Vi har sett både rød-grønne og blå-blå regjeringer og stortingsflertall fatte beslutninger på tvers av folkeviljen.
 
Vi ser innsparinger i offentlig sektor, et voksende byråkrati, nye avgifter og fullstendig fravær av ydmykhet for de velgerne som har stemt en inn både lokalt og på Stortinget.
 
Får stemmen min noen betydning når stemmene er talt opp? Det vet jeg ikke, men jeg har ihvertfall sendt et signal til de store etablerte partiene på Stortinget.
 
Om to år er det stortingsvalg og personlig håper jeg trenden fortsetter. Befolkningen i dette landet må forstå at når politikerne våre ikke lytter så må vi heve røsten og gi beskjed om at vi vil ha en endring.
 
De to koalisjonene vi har rødt vs blått er i bunn og grunn to alene av samme sak. Det er marginale forskjeller i politikk og prioriteringer. Det er på mange måter et valg mellom pest og kolera 😞.
 
Bli mer bevisst, les deg opp på saker, tilegne deg kunnskap, ikke vær ambivalent til det som skjer. Norge trenger en ny kurs og folket må stake ut kursen gjennom de valg vi tar 👍.
 
Vi trenger ledere som tar vare på flokken de er satt til å lede 😀.